Vacature Accountmanager binnendienst


Ben jij enthousiast, commercieel gedreven en niet bang om dagelijks de telefoon te pakken en nieuwe contacten te leggen? Dan is deze leuke baan misschien voor jou! Wij zoeken wegens uitbreiding van het team een accountmanager binnendienst voor 24 uur in de week.

Wie zijn wij

Mystery Review is in Nederland de nummer één in belevingsonderzoeken. Wij helpen organisaties graag groeien in gast-, klant- of patiëntgerichtheid. Met een gedreven team van 15 medewerkers en bijna 2.000 mystery shoppers zorgen wij ervoor dat er per maand ruim 1.500 onderzoeken inzichtelijk zijn voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. In 2018 zijn wij onderdeel geworden van HS Brands Global, de wereldleider in de brand protection met diensten als mystery shopping, fraudepreventie en franchise auditing.

Wat doen we

Door middel van mystery visits, calls en online reviews brengen wij de beleving van de consument tijdens de customer journey bij een bedrijf in kaart. De focus van Mystery Review ligt op het uitvoeren van onderzoeken in Nederland en we groeien in samenwerking met onze andere EU kantoren in UK, Italië en Polen naar een Europese organisatie.

Waar staan we voor

Wij leven, werken, meten en selecteren onze mensen in op basis van onze vier kernwaarden:

 • High Standards
 • Build Great Relationships
 • Be Prepared
 • Enjoy It

Wij gaan elke dag weer voor professionaliteit, mooie resultaten en het vinden van oplossingen, maar zeker ook voor humor en gezellig samen lunchen.

Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken met potentiele klanten en ondersteun je de collega’s bij het voorbereiden van afspraken, het opstellen van voorstellen, offertes en bevestigingen. Je bent hiermee een belangrijke schakel in het team en het eerste aanspreekpunt voor informatie aanvragen, events en onze klanten.  

We vinden het erg belangrijk dat je adequaat en vriendelijk onze klanten te woord staat en de buitendienst van input voorziet om samen succesvol te kunnen zijn. Je bent in staat om klanten te overtuigen van ons product om vervolgens op een efficiënte manier afspraken in te plannen voor je collega’s.
Daarnaast houd je de ontwikkelingen in de branche bij, ben je gastvrij en attent, proactief, goed georganiseerd en nieuwsgierig aangelegd.

De basis:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting commercie of communicatie of aantoonbare, gelijkwaardige werkervaring;
 • Je bent ondernemend en enthousiast
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet deze correct in te zetten
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Engels is een pre, gezien onze moederorganisatie gevestigd is in de USA.
 • Je bent een commercieel gedreven persoonlijkheid
 • Je woont in de omgeving Hilversum
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar

Ben je enthousiast geraakt en wil je meer weten? Dan maken we graag kennis met je!             
We ontvangen je motivatie en CV graag voor 29 februari via marie-louise.buckens@mystery-review.nl

Eerst meer informatie over Mystery Review, de branche en/of deze afwisselende sales functie voordat je reageert? Dat kan natuurlijk altijd. Carlo van den Berg, Algemeen directeur of Marie-Louise Buckens, Sales directeur zijn bereikbaar via 0294 45 45 11.