Start direct een Mystery Shopping onderzoek!


Mystery Guest onderzoek zorgt voor onafhankelijk inzicht in de daadwerkelijke beleving van uw klant of gast. Binnen Mystery Guest onderzoek zijn er verschillende vormen, denk aan:

  • Fysiek bezoek;
  • Telefonisch contact;
  • Social media contact;
  • Bestelling doen via Thuisbezorgd;
  • E-mail en/of chat contact.

Ook is het combineren van contactmomenten mogelijk.

Mystery guest onderzoek / mystery shopping onderzoek

Waarom is een Mystery Guest onderzoek van belang?

In tijden waarin snel wordt geoordeeld en veranderingen aan de orde van de dag zijn, is het waardevol om actueel inzicht te krijgen in de gang van zaken en daarmee de ervaring van uw klant of gast. Hierin spelen de vindbaarheid, uitstraling van uw product, weten wat er over uw bedrijf gezegd wordt, evenals het gedrag van uw medewerkers een grote rol

Betrouwbare data is daarom een waardevol stuurmiddel dat wij aanbieden via een online dashboard waarin de data bewaard blijven, benchmark mogelijk is en 24/7 toegang via pc, laptop, tablet of telefoon mogelijk is. Hieraan kunnen ook call to actions toegevoegd worden, zodat u snel kunt anticiperen op situaties die (automatisch) gesignaleerd worden.

De LiveShopper tool

Naast het inzetten van mystery guests en mystery shoppers is het ook mogelijk om via uw eigen app, uw gebruikers te vragen om feedback. Met deze tool, LiveShopper, krijgt de gebruiker van uw app op basis van GPS een pushbericht als ze in de buurt zijn van de betreffende locatie, met de vraag of hij/zij een paar vragen zou willen beantwoorden; Als tegenprestatie biedt u de gebruiker direct een beloning zoals 10% korting bij een volgende aankoop of een gratis drankje bij een gerecht. U kunt de vragen simpel zelf aanpassen en de data direct inzien.

Laat ons uw Mystery Guest Shopping onderzoek verzorgen!

Mystery Review verzorgt alle vormen van mystery guest onderzoek. Wij zijn gespecialiseerd in de branches:

  • Zorg,
  • Facilitair,
  • Horeca,
  • Retail,
  • Automotive.

Onze Mystery Shopping onderzoeken genereren data waarmee u beslissingen kunt nemen die u en uw bedrijf onderscheiden van uw collega's in de markt en als aantrekkelijke werkgever. Een investering die resultaten biedt op de korte en lange termijn en die uiteindelijk meer op zal leveren dan het kost, dat kunnen wij u met 15 jaar ervaring sowieso meegeven!

Onze mystery shoppers

Onze ruim 1500 mystery guests & mystery shoppers in Nederland en tienduizenden wereldwijd, hebben uiteenlopende kennis, achtergronden en leeftijden, zodat wij hiermee altijd aansluiten op uw doelgroep. Als onderdeel van HS Brands Global kunnen wij kwalitatief en internationaal onderzoek garanderen.

Bent u geïnteresseerd in een mystery guest/mystery shopping onderzoek? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen! Samen bekijken wij wat er mogelijk is voor uw organisatie.

Neem hier contact met ons op voor vrijblijvend informatie.