Dashboard met management informatie


Ons management-dashboard geeft direct inzage in de resultaten van de onderzoeken die wij hebben uitgevoerd. Totaalscores, regio's, verbeterpunten of trendlijnen. Alles in één oogopslag inzichtelijk. Het dashboard volgt de hiërarchie en daarmee de zichtrechten van degene die inlogt en is zelfs met een app op een tablet of smartphone te gebruiken. Maar, wat als de resultaten niet op een juiste manier gepresenteerd worden? Krijgt u uw resultaten nog steeds in Excel aangeleverd?

Hoe zorgen wij hiervoor?

Met trots maakt Mystery Review gebruik van het Dragon dashboard van het online systeem Sassie. Ons dashboard geeft niet alleen de totaal score weer, maar ook separate scores per contactpunt of kernwaarde, benchmarks tussen vestigingen, regio’s of landen, trendlijnen en scores per vraag. Met dit dashboard zijn resultaten 24/7 voor onze klanten inzichtelijk. Met een gebruikersnaam en wachtwoord volgt het dashboard volledig de zichtrechten conform de hiërarchie van de klant.

De resultaten zijn op iedere pc inzichtelijk, maar ook door middel van de app op tablet of smartphone. Wilt u dieper de analyse induiken, dan gaat er met de widgets met kruistabellen, correlatietabellen en/of flashpoints binnen één druk op de knop een wereld voor u open. In enkele seconden heeft u in beeld op welke punten uw vestigingen achterblijven en wat daar de aandachtspunten zijn. En nog mooier, deze analysetool geeft u direct inzage van de impact als u deze aandachtspunten op orde krijgt. Lees er meer over in onze blog!

Wilt u meer informatie over ons management dashboard, neem dan contact geheel vrijblijvend met ons op.